15 juni: concert vocalgroup Vocal Spirit

 

Op 15 juni sluit VocalSpirit haar seizoen af met een gevarieerd concert. Deze avond neemt de vocalgroup het publiek mee op een muzikale reis. Er zal zowel geestelijk- als klassiek repertoire ten gehore worden gebracht. Na de pauze worden ook een aantal populaire stukken gezongen.

VocalSpirit uit Stadskanaal is eind 2016 opgericht en bestaat uit circa 20 talentvolle zangers en zangeressen. De groep staat onder leiding van musicus Ronald IJmker uit Nieuwlande. IJmker is naast dirigent ook een veelgevraagd en graag geziene begeleider bij diverse koren, op zowel orgel als piano, in zowel binnen- als buitenland. Ook werkte hij mee aan CD-, radio en TV opnamen.

Voor dit concert heeft VocalSpirit gekozen voor de prachtige locatie van de Semsstraatkerk in Stadskanaal. Deze kerk heeft naast een fijne akoestiek ook een sfeervolle inrichting. De piano wordt deze avond bespeeld door Ronald IJmker. Ook zullen enkele koorleden een muzikale bijdrage leveren.
Alle ingrediënten voor een fantastische avond zijn dus volop aanwezig! Het concert begint om 20:00u en een kaartje kost 7,50. Deze kunt u kopen bij de ingang van de kerk, Semsstraat 2 te Stadskanaal. De kerk is open voor publiek vanaf 19:30u.