Agenda en activiteiten

Mocht u iets hebben te vieren of wilt u iets organiseren in de Se msstraatkerk en is uw gewenste datum nog vrij, neem dan contact op via het contactformulier op deze website of via email info@semsstraatkerk.nl

In verband met de huidige coronamaatregelen is het gewenst u vooraf aan te melden voor een evenement/activiteit.
Dit kunt u bij voorkeur doen via ons emailadres info@semsstraatkerk.nl met vermelding van het evenement en de betreffende datum.

Volgens de laatste coronamaatregelen is er met ingang van 25 september geen maximum aantal bezoekers per activiteit (met zittend publiek) maar we zijn wel verplicht een Coronacheck te doen. Houdt u daar alstublieft rekening mee door bij de ingang uw Coronatoegangsbewijs (Corona QR-code of Corona-vaccinatiebewijs) en uw ID-kaart te tonen en vroegtijdig aanwezig te zijn aangezien dit ons meer tijd kost bij de entree.